stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | ACCIDENT GRAV la McDonald’s: a acroșat sensul giratoriu și s-a oprit în gardul unei case | 4 TINERE au fost RĂNITE: șoferița și trei pasagere

Un grav accident rutier s-a produs, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 00:30, în sensul giratoriu de la McDonald’s. O șoferiță s-a oprit cu mașina în gardul unei case, lovind inclusiv țevile de gaze.

Este vorba despre o tânără de 24 de ani, din comuna Frecăței, care conducea un autoturism marca Hyundai cu numere roșii, dinspre Șoseaua Buzăului spre Bariera Călărașilor.

Șoferița a pierdut controlul volanului, a acroșat sensul giratoriu, iar autoturismul a fost proiectat în gardul unei case, care a fost distrus. Totodată, în zona a fost oprită și furnizarea de gaze naturale întrucât mașina a lovit inclusiv țevile galbene.

Fata de la volan a fost rănită, aflându-se în stare gravă. Totodată, la spital au ajuns și alte trei fete, pasagere în mașină, printre care și o minoră: o fată de 14 ani din comuna Victoria, o tânără de 21 de ani – tot din Victoria și una, în vârstă de 21 de ani, din Dudești.

Șoferiței i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

A ieșit cu BMW-ul din Monument, a intrat pe contrasens și s-a oprit într-un pom | Doi tineri au ajuns la spital: șoferul și pasagerul

 

Comentarii