stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | A MURIT unul dintre cei zece adolescenti care s-au rasturnat cu masina la Plopu, in urma cu doua luni

Comunitatea din localitatea Plopu este in doliu!

Alexandru Ciorcarlan, in varsta de 17 ani, a murit, pe 9 octombrie, la spital, in urma ranilor grave suferite in urma cu doua luni de zile. Adolescentul era singur la parinti.

Este vorba despre evenimentul rutier din 10 august, care s-a produs pe un camp din vecinatatea satului Plopu.

Alexandru era unul dintre cei 9 minori raniti, dupa ce s-au rasturnat cu un autoturism Dacia Papuc pe un drum agricol aflat in extravilanul satului.

Baiatul ar fi intrat in stare comatoasa, sustin apropiatii. Din pacate, in ciuda tuturor eforturilor, medicii nu au mai putut sa-l salveze.

Reamintim faptul ca un copil, in varsta de 14 ani, a sustras o masina din curtea fermei parintilor sai si a pornit intr-o cursa care se putea sfarsi tragic.

Dar, nu singur! In Dacia Papuc au mai urcat 9 prieteni ai minorului, toti cu varste cuprinse intre 14 si 17 ani.

In timp ce se plimbau pe un drum agricol, la un moment dat, baiatul care conducea ar fi pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a rasturnat.

Ajunsi la fata locului, agentii de politie au identificat 10 minori, dintre care 9 erau raniti.

Acestia din urma au ajuns la spital pentru ingrijiri medicale.

„In continuare se desfasoara cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul, urmand a fi luate masurile legale ce se impun. Intrucat, evenimentul nu s-a produs pe un drum deschis circulatiei publice, acesta nu este incadrat ca si accident rutier”, au declarat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean, imediat dupa producerea evenimentul rutier.

Comentarii