stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | 19 perchezitii in Braila, la primele ore ale diminetii | Mascatii au luat cu asalt si comuna Movila Miresii

Politistii braileni au efectuat, joi dimineata, 19 perchezitii la persoane banuite de savarsirea unor furturi. Auu fost conduse la sediul Politiei 19 persoane.

La data de 8 iunie, in intervalul ora 5:30 – 10:00, politistii din cadrul Politiei Municipiului, impreuna cu luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale, au desfasurat o actiune, pe raza comunei Movila Miresii si in municipiu, pe linia prevenirii si combaterii faptelor antisociale, a furturilor din locuinte, anexe gospodaresti si din societati comerciale.

Totodata, oamenii legii au efectuat 19 perchezitii la persoane banuite de comiterea unor infractiuni de furturi. In timpul actiunilor, au fost identificate si audiate 4 persoane care se sustrageau cercetarilor in dosare penale aflate in lucru.

Politistii au instituit si filtre rutiere, efectuand controale pentru prevenirea si combaterea incalcarii regulilor de circulatie rutiera.

Au fost oprite in trafic 78 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 62 de soferi, si aplicate 18 sanctiuni contraventionale, cu amenzi in valoare totala de 2.600 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

Ca masura complementara, politistii au retras 5 certificate de inmatriculare.

La perchezitii au participat si jandarmi din cadrul inspectoratului de Jandarmi Judetean.

Comentarii