stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | 10 PERCHEZIȚII la Brăila | Exclusiv: Interlopul Talanu și fiul său au fost REȚINUȚI | Zece persoane, la audieri | ACUZAȚIILE: Au intrat în curtea unui tânăr și l-au bătut

Nu mai puțin de zece persoane au fost vizate, miercuri dimineață, de percheziții domiciliare. Este vorba despre un dosar de violare de domiciliu și lovire și alte violențe, în care, potrivit informațiilor obținute de DEBRAILA.ro, este vizat Iorgu Ionescu, zis „Talanu” (foto stânga), unul dintre veteranii lumii interlope din Brăila.

Cercetările se derulează de către polițiștii brăileni sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați.

Faptele s-ar fi petrecut în urmă cu aproximativ trei luni de zile, mai exact la sfârșitul lunii septembrie 2022, când cei zece indivizi, cu vârste cuprinse între 27 și 57 de ani, ar fi dat buzna în curtea unui tânăr din comuna Tichilesti, în vârstă de 22 de ani, pe care l-ar fi bătut, lovindu-l cu pumnii și picioarele, dar și cu un obiect contondent în zona capului.

La percheziții, oamenii legii au găsit un pistol cu gaze, 50 de cartușe, mai multe cuțite și o macetă.

După audieri, trei dintre indivizi, printre care „Talanu”, în vârstă de 57 de ani, dar si fiul său, Iulian Ionescu (foto dreapta), în vârstă de 27 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore. 

Comentarii