stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL): „Mintea unui nebun a gandit separatoarele din Varsatura. Au fost montate ilegal, dar nu s-au luat masuri”

Deputatul liberal Vasile Varga a afirmat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca separatoarele din satul Varsatura au fost gandite „de mintea unui nebun”, sustinand ca lucrarile au fost efectuate ilegal.

„Tot ce s-a construit, de la Carrefour si pana la km 10, s-a construit in mod ilegal. Cineva trebuie sa raspunda. Nu au avut autorizatie de constructie. Chiar presedintele Consiliului Judetean a spus ca nu este corect cum au procedat, dar nu s-au luat niciun fel de masuri. Accidentele de circulatie s-au inmultit. Mintea unui nebun, care nu a avut pe ce cheltui banii… Nu au avut unde sa puna separatoarele. Nimeni nu a luat nicio masura pentru ca nu au existat autorizatii. Daca un cetatean construieste o casa, cei de la Inspectia in Constructii vin cu zeci sau sute de milioane amenda, dincoace nu s-a facut nimic”, a spus Varga.

Parlamentarul a mai adaugat faptul ca se intarzie nepermis inceperea lucrarilor de constructie a sensurilor giratorii, cel de la intrarea in statiunea Lacu-Sarat si cel de „Trei Movile”: „Te duci cu copiii la scoala si ocolesti… Nu poti sa obligi niste oameni sa cheltuie bani pe mintea unora. In octombrie anul trecut s-a stabilit ca se vor construi doua sensuri giratorii. Nici astazi nu s-a construit nimic.”

Comentarii