stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL): “Managerul Spitalului Judetean este membru PSD. In stilul Dragnea, PSD Braila se face ca ploua cand se intampla lucruri grave la spital”

Consilierul judetean Vasile Varga (PNL) a precizat, pe o retea de socializare, ca “Spitalul Judetean este in totala raspundere a PSD”, vorbind despre calitatea de membru PSD a Deliei Rasnoveanu, managerul spitalului.

“Spitalul Judetean este in totala raspundere a PSD, nu doar prin faptul ca partidul rosu stapaneste Consiliul Judetean, ci si prin faptul ca Delia Rasnoveanu, managerul spitalului, este membru PSD. Cand PSD a ales sa puna un membru de partid in fruntea spitalului, dupa ce l-a facut sa plece pe doctorul Iugulescu, si-a asumat clar, poate ca niciodata, tot ce va intampla bun sau rau. Din pacate, in stilul caracteristic, in stilul Dragnea, cand se intampla lucruri grave, cum ar fi crizele de medicamente si materiale sanitare sau tratarea pacientilor de parca ar fi obiecte, PSD Braila se face ca ploua si cauta vinovati prin cu totul alte parti. In curtea lor se uita doar cand se intampla ceva bun in spital”, a declarat liberalul.

Varga a mai adaugat faptul managerul Rasnoveanu, care este “om de partid”, a dat dovada de “incompetenta crasa”.

“Sa fie clar: Spitalul Judetean este in raspunderea PSD. (…) Protejand-o pe Rasnoveanu, un manager care are carnet de partid, PSD Braila isi asuma dezastrul din Spitalul Judetean”, a conchis sursa citata.

Comentarii