stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL): „Eu chiar am muncit in Parlament. Activitatea mea, pe care o poate verifica orice brailean, arata ca nu m-am dus la Bucuresti doar ca sa-mi iau indemnizatia”

Deputatul liberal Vasile Varga, candidat pentru un nou mandat in Parlament, afirma ca este „mandru” de ce a facut ca parlamentar, precizand ca activitatea desfasurata dovedeste ca nu s-a dus la Bucuresti doar pentru a primi indemnizatia.

„Sunt mandru de tot ce am facut in mandatul care se apropie de final. Eu chiar am muncit in Parlament si vreau sa cred ca i-am reprezentat cu cinste si responsabilitate pe cei care m-au votat. Orice cetatean poate verifica ce am facut in Parlament, activitatea fiind publica pe site-ul Camerei Deputatilor, si astfel poate vedea ca n-am fost nici macar o secunda parlamentarul care s-a dus la Bucuresti doar ca sa-si ia indemnizatia. Vorbesc despre 71 de propuneri legislative, dintre care 12 au ajuns legi, restul fiind in diferite stadii de dezbatere, despre 25 de intrebari si interpelari, despre 21 de declaratii politice, despre 15 luari de cuvant si, nu in ultimul rand, despre activitatea de la Comisia Juridica. Eu cred ca brailenii nu isi doresc parlamentari care stiu doar sa dea din gura, cum se spune in popor … mai trebuie sa arati si chestiuni de fond. Seriozitatea e esentiala si, ca politician, nu promisiunile te fac mai serios, ci ce ai facut pana acum, daca cetateanul te-a gasit cand a avut nevoie de tine sau daca i-ai fost folositor, a spus Varga.

Liberalul a mai mentionat ca in toti anii in care a ocupat fotoliul de deputat, asa cum a promis in campania electorala din 2012, indemnizatia a transformat-o in burse pentru elevii sau studentii care, in ciuda situatiei financiare precare, au rezultate deosebite la invatatura: „Este un subiect despre care nu cred ca m-ati auzit vorbind pana acum. Dar pentru ca vorbeam de seriozitate, vreau sa arat ca mi-am tinut promisiunea.”

Comentarii