stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL): „Demisia lui Tudose arata ca atmosfera in PSD e irespirabila. Majoritatea primarilor PSD il vor sustine pe Tudose”

Deputatul liberal Vasile Varga considera ca demisia fostului premier Mihai Tudose din PSD e dovada faptului ca „atmosfera e irespirabila” in partidul condus de Liviu Dragnea. Declaratia a fost facuta, joi, in platoul Realitatea TV Galati-Braila.

„Demisia lui Tudose a fost o surpriza pentru mine. Faptul ca Mihai Tudose, dupa 27 de ani, si-a dat demisia arata ca atmosfera in PSD e irespirabila azi, cu guvernul Dancila si modul discretionar in care Dragnea conduce PSD. Cu siguranta vor mai pleca si alti lideri din PSD. Se confirma concluzia la care PNL a ajuns de mai multa vreme, ca nu mai e aer de respirat in PSD, cu acest guvern marioneta condus de Dancila. Dancila nu face nimic pana nu ii spune Valcov ce si cum sa faca”, a precizat Varga.

Totodata, parlamentarul a mai subliniat faptul ca „majoritatea” primarilor social-democrati ai comunelor brailene il vor sprijini pe Mihai Tudose si ProRomania, partidul in care s-a inscris dupa plecarea din PSD, la alegerile europarlamentare din luna mai.

„Majoritatea primarilor vor pleca cu Tudose, chiar la europarlamentare. Da, nu isi pot da demisia – pentru ca isi pierd mandatul, dar rezultatele obtinute in comune de acesti primari vor fi…”, a concluzionat Varga.

Comentarii