stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL), catre primarul Dragomir: „Ce ati facut de cand va aflati la carma Primariei? La bascalie primul, la razboi inapoi”

Consilierul judetean Vasile Constantin Varga (PNL) considera ca primarul Marian Dragomir a actionat in instanta firma care trebuia sa efectueze lucrarile de modernizare a Caii Galati, cerand despagubiri de 28 de milioane de lei pentru abandonarea santierului, doar pentru a-si spala imaginea. Pe o retea de socializare, liberalul il acuza pe edil ca arunca praf in ochi brailenilor.

„La bascalie primul, la razboi inapoi cam asa se traduce activitatea primarului Dragomir. Nu mai aruncati praf in ochii brailenilor dle primar, toti vedem „realizarile” ce intarzie sa apara. Din start ati semnat contractul cu o firma aflata in insolventa, firma ce nu prezenta incredere. Locuitorii cartierului Vidin s-au plans in repetate randuri ca isi distrug autoturismele, soseaua arata ca un adevarat santier, nu ati luat nicio masura, acum veniti sa aruncati praf in ochii lor, ai brailenilor, actionand in instanta o firma care si asa e cum e din punct de vedere economic, stiti si dumneavoastra foarte bine ca nu veti lua niciun leut de la aceasta firma, menirea actiunii e cu totul alta, si anume sa spalati rusinea imaginii dvs, si sa redati increderea oamenilor care, considerati dvs ca exclama „vai domnul primar cere despagubiri societatii, Braila se va imbogati peste noapte”. Spre nenorocul dvs, penelistii au anticipat gestul dumneavoastra si v-au taxat, atat ei cat si alte mii de persoane, dar dvs reactionati doar acelora ce va ridica in slavi si va felicita pentru ceea ce faceti pentru ei, mai un targ de iarna, mai un concert platit din banii contribuabilor, in realitate nu sunteti receptiv la problemele brailenilor”, a mentionat Varga.

PNL-istul i-a adresat si o intrebare primarului Marian Dragomir in textul postat: „Intrebarea mea la dvs, ce ati facut de cand va aflati la carma Primariei? Nimic din planul de guvernare nu s-a concretizat!”

Comentarii