stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL), atac dur la Dragomir: „Braila are nevoie de cu totul altceva, nu de Carla’s Dreams. Sunteti primar, nu candidat la titlul de Mister Boboc”

Consilierul judetean Vasile Varga (PNL) l-a criticat in termeni duri pe primarul Marian Dragomir pentru ca, sustine liberalul, edilul s-ar fi folosit de concertul Carla’s Dreams pentru a se promova in mediul online, „ca un candidat la titlul de Mister Boboc al liceului”. Varga crede ca Braila nu avea nevoie de un astfel de concert, ci „de locuri de munca si sosele practicabile”.

„Tot citesc comentarii de la fel de fel de amici, prieteni sau oameni pusi de dnul primar sa-l laude pentru asa o reusita, aceea de a aduce formatia Carlas Dreams sa concerteze pe malul Dunarii, insusi pe pagina personala de facebook dnul primar aclama pueril precum un copil cand desface cadourile de Craciun primite la Mos Craciun, „Wow Carlas Dreams la Braila”! (…) Sa nu uitam ca au fost platiti din banii publici nu de dvs dle Dragomir, o chetuiala inutila de altfel, daca ne mai gandim ce se putea face cu banii respectivi,si cu siguranta e o suma frumusica. (…) Dle Primar ceea ce nu intelegeti dvs este ca bucuria si euforia creata de aceasta formatie, a pierit de cum au ajuns oamenii acasa, cand s-au trezit multi din ei si au realizat ca nu au servici, ca nu au ce pune pe masa, copii incep scoala si nu au rechizite,facturile la utilitati nu intarzie sa apara,punand toate astea in balanta, cu siguranta au uitat de toate clipele frumoase sau mai putin frumoase oferite de cei ce au concertat!”, a spus Varga.

Liberalul i-a mai transmis lui Dragomir ca ar trebui sa cheltuie banii publici „cu rost”, acuzandu-l ca a dorit sa multumeasca electoratul PSD.

„Si v-as ma da un sfat,ori stergeti tag’urile unde sunteti etichetat,ori transmiteti-le oamenilor ce se ocupa de partea on-line si ma refer la Facebook aici, sa mai cenzureze din postari,e prea pueril zau asa, sunteti primar nu liceean candidat la titlul de Mister Boboc al liceului”, a concluzionat Varga, aflat la primul mandat de consilier judetean.

Comentarii