stiri Braila – debraila.ro

Varga, consilier judetean PNL: „Spitalul Judetean este o pata pe obrazul PSD. Foarte multi braileni se duc la spitalul din Galati”

Consilierul judetean Vasile Varga (PNL) a comentat, in cadrul unei emisiuni televizate, la Realitatea TV Galati-Braila, scandalurile care au avut in prim-plan Spitalul Judetean de Urgenta si persoana managerului Delia Rasnoveanu, precizand ca unitatea spitaliceasca „este o pata pe obrazul PSD”

Consilierii judeteni liberali i-au cerut recent, in scris, presedintelui Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, sa o demita pe Rasnoveanu.

„Problema este de amploare. De doi ani de zile, colegii mei de partid au cerut luarea mai multor masuri, care, in mare parte, tin de management. Nu cred ca daca ii spui cuiva din alt oras cu ce probleme ne confruntam la spital ne va crede. Lipsa perfuzoarelor, lipsa medicamentelor, pacienti care stau cate doi in pat… Pe retelele de socializare sunt postate zilnic mesaje de la oameni disperati care ajung la spital. Este vorba despre un management defectuos. Problema cea mai mare e politizarea spitalului. Cand toti sunt pusi pe functii la ordin politic… Doamna manager are carnet de membru PSD. Noi am cerut in repetate randuri sa se ia masuri. Spitalul este o pata pe obrazul PSD. Managementul e facut de un membru PSD, iar zilnic cineva se plange ca nu a fost tratat cum trebuie, ca nu erau medicamente…”, a declarat Varga.

Totodata, liberalul a mai adaugat faptul ca „foarte multi dintre braileni vin la spitalul din Galati”.

Comentarii