stiri Braila – debraila.ro

Varga, candidat PNL pentru Camera Deputatilor: „Imi doresc o campanie curata, fara atacuri la persoana si jigniri”

Deputatul liberal Vasile Varga, candidat pentru un nou mandat, a publicat, pe retelele de socializare, in prima zi de campanie electorala, un mesaj in care le transmite internautilor faptul ca va accepta critica „obiectiva si constructiva” si ca isi doreste „o campanie curata, fara atacuri la persoana si jigniri”.

„Dragi prieteni, suntem oficial in campanie electorala. Cu cei mai multi din acest spatiu virtual ma cunosc din viata reala, ne cam stim unii cu altii atat datorita lucrurilor bune dar si din cauza celor mai putin reusite prin care cumva am trecut impreuna. Tocmai de aceea, voi incerca pe cat posibil sa nu va “sufoc” cu postarile in aceasta perioada. Sigur, in conditiile in care pandemia ne-a blocat pe toti in multe zone de activitate, face parte din “fisa postului” de politician sa ma prezint ceva mai intens. Deja probabil stiti, candidez pentru un mandat de deputat in Parlamentul Romaniei, in Circumscriptia nr.9 Braila, din partea Partidului National Liberal. IMI DORESC O CAMPANIE CURATA, FARA ATACURI LA PERSOANA SI JIGNIRI. Ca si pana acum, voi accepta critica, acea critica obiectiva si constructiva care poate duce la progresul societatii noastre. Ma voi axa pe prezentarea activitatii mele si a colegilor mei liberali de pana acum, dar si pe prezentarea proiectelor de viitor pe care vizam sa le implementam. Asa gandesc campania, asa intentionez sa se deruleze actiunile mele”, a precizat parlamentarul PNL.

Varga (PNL), candidat pentru Camera Deputatilor: „Un parlamentar trebuie sa asculte strada si sa modifice legile proaste! Nu trebuie sa facem promisiuni ca vom asfalta”

Comentarii