stiri Braila – debraila.ro

UPDATE | Soferul din Sutesti, care a spulberat o femeie pe trecerea de pietoni si apoi a fugit, a lovit si un autovehicul pana sa fie prins

UPDATE | Barbatul a refuzat sa sufle in fiola sau sa ii fie recoltate probe biologice in vederea stabilirea alcoolemiei. Dupa ce a fugit de la locul accidentului, soferul, care ar fi fost vizibil sub influenta bauturilor alcoolice, a mai lovit un autobuz in zona Capatul lui 2 – Vidin, pana sa fie prins de politisti in benzinaria de la intersectia Soseaua Baldovinesti-Soseaua de Centura.

Pe numele barbatului de 37 de ani a fost deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului, refuzul recoltarii de probe biologice si distrugere.

………….

O braileanca de 42 de ani a fost spulberata, miercuri seara, pe o trecere de pietoni de pe Calea Galati, in cartierul Vidin. Femeia a scapat cu viata, fiind insa transporatat de urgenta la spital.

Soferul vinovat a fugit de la locul accidentului, fara ca macar sa se intereseze de starea victimei. Politistii au plecat in cautarea lui si, dupa doar cateva zeci de minute de la producerea accidentului, un barbat care l-a urmarit pe sofer a anuntat ca se afla pe Soseaua Baldovinesti, indreptandu-se spre Soseaua de Centura.

La intersectie, conducatorul auto a fost prins de oamenii legii. Este vorba despre un barbat din comuna Sutesti, in varsta de 37 de ani.

Politistii urmeaza sa stabileasca daca braileanul are permis de conducere si daca se afla sau nu sub influenta bauturilor alcoolice.

Comentarii