stiri Braila – debraila.ro

EXCLUSIV Fetita de 12 ani supusa la acte sexuale orale de catre tatal prietenei sale, dupa orele de scoala

UPDATE 14:00 / Cele doua fetite erau colege de scoala. La sfarsitul orelor de curs, victima, de 12 ani, mergea acasa la prietena sa, de 11 ani, care locuia foarte aproape de unitatea de invatamant. Acolo, barbatul a abuzat-o pe prietena fetitei sale, cerandu-i, au precizat surse juridice pentru DEBRAILA, sa-i faca „masaj”.

Potrivit surselor citate, minora a fost supusa la acte sexuale orale, nu si normale, oferindu-i-se cam de fiecare data „cativa lei”.

Bestia isi crestea singur fiica si lucra ca zilier in constructii.

………………………

Barbatul, in varsta de 44 de ani, si-a satisfacut placerile bolnave cu o minora de numai 12 ani, pe care a ademenit-o cu bani. Monstrul cu chip de om a fost arestat preventiv, judecatorii trimitandu-l in spatele gratiilor pentru 30 de zile.

Sesizarea a fost facuta la Politie pe 9 septembrie, cand o femeia de 34 de ani le-a povestit oamenilor legii cum fiica sa a fost abuzata sexual. Stia ca totul s-a intamplat in perioada august-septembrie 2016.

Politistii de la Investigatii Criminale au demarat cercetarile in acest caz, probandu-i barbatului comiterea infractiunilor de corupere sexuala a minorilor si act sexual cu minor.

Anchetatorii au descoperit ca braileanul, care, conform unor surse juridice, era tatal uneia dintre prietenele fetitei, a abuzat-o, de fapt, timp de aproape un an de zile. Actele sexuale aveau loc, contra unor sume de bani, in locuinta suspectului.

In cursul zilei de luni, 14 noiembrie, barbatul a fost retinut de procurori, iar marti a fost prezentat instantei. Magistratii Judecatoriei Braila au decis arestarea sa preventiva.

Comentarii