stiri Braila – debraila.ro

Unul dintre atacatorii cu săbii din Vidin, SCANDAL la Cafe Noir: aflat sub control judiciar, Cernea s-a întors în arest la domiciliu! | Avea un cuțit asupra sa, deși îi era interzis

Aflat sub control judiciar pentru atacul cu săbii de la un cafe-bar din cartierul Vidin, un individ a provocat un scandal care l-a adus, din nou, în arest la domiciliu.

Polițiștii au sesizat instanța, care, pe 9 septembrie, a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu cea a arestului la domiciliu.

Pe 6 septembrie, Marius Marian Cernea, în vârstă de 34 de ani, se afla, împreună cu alte trei persoane, în incinta Cafe Noir. Acesta ar fi generat un scandal, amenințându-le cu bătaia pe două dintre angajate.

Polițiștii au intervenit la fața locului, iar, în urma controalelor corporale efectuate, asupra lui Cernea a fost descoperit și ridicat un cuțit, cu lungimea totală de 15 cm, în condițiile în care avea interdicția de a deține, de a purta și de a folosi arme.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul fără drept de obiecte periculoase, cerând, totodată, instanței înlocuirea măsurii controlului judiciar.

La sfârșitul anului trecut, Marius Marian Cernea a fost implicat, alături de alți doi bărbați, în atacul sângeros din localul de pe Calea Galați (foto). Cafe-barul a fost vandalizat, iar două persoane au ajuns la spital cu plăgi tăiate.

De atunci și până în prezent, Cernea s-a aflat în aresta preventiv, arest la domiciliu și sub control judiciar.

Comentarii