stiri Braila – debraila.ro

Un tanar din Rosiori, baut si fara permis, a intrat cu masina in gardul unui consatean

Sambata, 24 februarie, la ora 17:30, politisti din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Viziru au fost sesizati, prin apel 112, de catre un barbat din comuna Rosiori, cu privire la faptul ca o persoana, in timp ce conducea autoturismul pe o strada din localitate, a pierdut controlul volanului si a intrat in gardul locuintei sale, provacandu-i distrugeri.

Ajunsi la fata locului, oamenii legii l-au identificat pe cel aflat la volan, un localnic de 31 de ani, care emana halena alcoolica.

Tanarul a fost condus la sediul Politiei, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,75 mg/l.

Totodata, in urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca barbatul care a intrat cu masina in gard nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Soferului de ocazie i-au fost recoltate probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, iar pe numele sau a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis si sub influenta alcoolului.

Comentarii