stiri Braila – debraila.ro

Un tanar din Jirlau a intrat cu masina intr-un stalp. Braileanul de 19 ani era beat

In noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 03:30, un barbat de 39 de ani, din comuna Jirlau, a sesizat telefonic faptul ca, pe raza localitatii, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Politiei Orasului Faurei, care au desfasurat primele cercetari si au stabilit ca un tanar, in varsta de 19 ani, din comuna Jirlau, in timp ce conducea autoturismul pe o strada din comuna, la o intersectie, a pierdut controlul masinii si a intrat intr-un stalp de electricitate din afara carosabilului.

In urma impactului a rezultat ranirea unui tanar, in varsta de 25 de ani, din localitatea Jirlau, pasager in autoturism, fiind transportat la spitalul Faurei, pentru ingrijiri medicale.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest si a rezultat ca avea in aerul expirat 0,49 mg/l alcool pur, fiind condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Comentarii