stiri Braila – debraila.ro

Un tanar din Gropeni a fost arestat dupa ce a furat dintr-un supermarket si i-a ranit pe paznicii care vroiau sa-l opreasca

Politistii l-au prins, marti pe un tanar care, la sfarsitul lunii februarie, a furat mai multe produse dintr-un supermarket din Piata Microhala, a imbrancit paznicii si apoi s-a facut nevazut. Este vorba despre Ionut B., in varsta de 20 de ani, din comuna Gropeni.

Pe 27 februarie, in jurul orei 10:00, paznicii din supermarket l-au observat pe brailean in timp ce incerca sa fuga cu mai multe produse in brate, evitand casele de marcat.

Cand a incercat sa-l opreasca, paznicul a fost imbrancit si a cazut, lovindu-se in zona genunchiului drept si a antebratului stang. Barbatul a fost transportat la spital, unde a ramas internat, fiindu-i necesare pentru vindecare 30-40 de zile de ingrijiri medicale.

De asemenea, si colega agentului de paza a fost imbrancita, suferind leziuni usoare.

Tanarul din Gropeni a fost retinut pe ordonanta si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, iar in ziua de joi, 3 martie, a fost prezentat instantei de judecata, care a emis mandat de arestare preventiva, pe o perioada de 30 de zile.

Comentarii