stiri Braila – debraila.ro

Un sofer beat a lovit un pieton in Silistraru si a fugit de la locul accidentului

Duminica dimineata, in jurul orei 09:30, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au oprit in trafic pe un barbat, in varsta de 33 de ani, din Buzau, in timp ce conducea o autoutilitara pe Soseaua de Centura a municipiului, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat ca soferul avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,80 mg/l, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Din verificarile ulterioare, oamenii legii au constatat ca buzoianul a fost implicat intr-un eveniment rutier pe raza localitatii Silistraru, unde a acrosat un tanar de 30 de ani, din comuna Traian, parasind locul accidentului.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice si parasirea locului accidentului rutier.

Comentarii