stiri Braila – debraila.ro

Un sofer baut A UCIS un tanar: initial, braileanul a fost RETINUT, insa procurorul a decis CONTROL JUDICIAR!

Un brailean, in varsta de 22 de ani, a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce, in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 1:40, aflat la volanul unui autoturism marca Seat, a lovit mortal un pieton.

Accidentul s-a produs in timp ce soferul se deplasa pe Soseaua Ramnicu Sarat, spre Bulevardul Dorobantilor, la intersectia cu Aleea Mugurilor. Victima, un tanar de 26 de ani, a fost surprinsa si accidentata in timp ce traversa neregulamentar strada.

Ajunsi la fata locului, politistii l-au testat pe sofer cu aparatul etilotest, rezultatul aratand o alcoolemie in aerul expirat de 0,93 mg/l. Barbatul a fost condus la spital in pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Dupa ce s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, conducatorul auto a fost retinut pentru 24 de ore.

Totusi, in cursul zilei de duminica, tanarul a iesit din spatele gratiilor, intrucat Parchetul de pe langa Judecatoria Braila nu l-a prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, ci a hotarat ca poate fi cercetat sub control judiciar, masura valabila 60 de zile.

Comentarii