stiri Braila – debraila.ro

Un fotbalist brailean si-a rupt roata intr-o groapa | Urare pentru Primarie: „Stiu ca nu va intereseaza, dar va spun sincer si din tot sufletul ca sunteti niste mizerii!”

Inceput de An Nou cu ghinion pentru fotbalistul brailean Dan Panait (foto), care evolueaza ca fundas la Concordia Chiajna. Tanarul si-a rupt roata de la masina in timp ce se deplasa pe strada Grigore Alexandrescu, in seara zile de 3 ianuarie, nereusind sa evite o groapa din mijlocul drumului.

Panait sustine ca circula cu o viteza care nu depasea 50 km/h, indreptandu-se spre Parcul Monument.

„Doar ce intrasem pe strada paralela cu linia de tramvai. Nu cunosc bine gropile pentru ca nu stau prea mult in oras, insa nu mi se pare normal sa existe o asemenea groapa, care poate provoca pagube mari masinilor, sa nu mai spun de accidente. Din cate am inteles, groapa e de ceva timp… Roata s-a dezumflat instant, anvelopa e distrusa, iar janta este avariata… cel putin la prima vedere”, a declarat sportivul pentru DEBRAILA.ro.

Totodata, Dan Panait a transmis si un mesaj Primariei, in contextul in care, sustine sursa citata, „cetatenii sunt sanctionati daca intarzie sau nu platesc taxele, in timp ce autoritatile lasa gropile cu lunile sau anii si nu sunt trase la raspundere”.

„Multumesc Primariei pentru un an foarte bun, sper ca anul 2019 sa fie la fel de bun, cu la fel de multe realizari marete! Stiu ca nu va intereseaza, dar va spun sincer si din tot sufletul ca sunteti niste mizerii!”, a conchis fotbalistul de la Chiajna.

Comentarii