stiri Braila – debraila.ro

Un detinut de la Penitenciarul Tichilesti A MURIT, dupa ce fusese implicat intr-un conflict violent | Legistii spun ca decesul nu are legatura cu bataia

Un tanar de 21 de ani, aflat in stare de detentie la Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti, a murit, in seara zilei de duminica, in jurul orei 21:00, dupa ce anterior, la ora 18:00, fusese implicat intr-un conflict violent cu un alt detinut.

Necropsia a stabilit ca decesul nu a avut legatura cu bataia, in urma careia niciunul dintre cei doi nu a solicitat sa ii fie acordate ingrijiri medicale si nici nu a depus reclamatie.

Cateva ore mai tarziu, la ora 19:40, detinutul de 21 de ani a acuzat o stare de rau, ajungand la cabinetul medical al penitenciarului, unde i-au fost efectuate manevrele de resuscitare.

In cele din urma, tanarul a fost preluat de o ambulanta, insa, in ciuda eforturilor depuse de echipajul medical, la ora 21:10, a fost declarat decesul.

„Mentionam faptul ca persoana se afla in evidentele medicale cu o serie de afectiuni”, potrivit unui comunicat de presa remis de Penitenciarul Tichilesti.

Detinutul care a incetat din viata in spatele gratiilor ispasea o pedeapsa de 4 ani, pentru furt calificat.

Comentarii