stiri Braila – debraila.ro

Un cuplu de brăileni A TERORIZAT restaurantele din Predeal: FURAU banii clienților din haine | Bonnie și Clyde, varianta de Brăila: în casa lor au fost găsite 6 macete, 2 pumnale și un pistol

Un bărbat și o femeie, ambii din Brăila, au terorizat restaurantele din stațiunea Predeal, lăsând fără bani clienți din localuri diferite.

Aceștia au fost reținuți de polițiștii brașoveni, care acum documentează întreaga activitate infracțională a celor doi.

După ce au stat 24 de ore în spatele gratiilor, cuplul din Brăila a fost pus în libertate, după cum a precizat, la solicitarea DEBRAILA.ro, Biroul de Presă al IPJ Brașov.

Femeia “ținea de șase”, bărbatul scotea banii din portofel

Ancheta a plecat de la sesizările a doi clienți care se aflau în două restaurante diferite în seara de 14 ianuarie. Clienții au reclamat faptul că li s-au furat banii din portofele.

Polițiștii de la IPJ Brașov s-au mobilizat rapid, au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere și au văzut exact ce s-a întâmplat.

Astfel, oamenii legii i-au identificat pe brăileni, dar au stabilit și modul de operare. Bărbatul are 46 de ani, iar femeia 43.

Brăilenii s-au așezat la o masă învecinată cu o alta unde existau haine puse pe spătarul scaunului.

În momentul în care clientul nu era atent, bărbatul scotea portofelul din haine, scotea banii și apoi punea portofelul la loc.

Și clienții din restaurant nu au rămas doar fără bani, ci și fără căști și un telefon mobil, aflate tot în buzunarele hainelor de pe spătar.

Anchetatorii susțin că brăileanca ”ținea de 6”, fiind atentă ca victima să nu observe ce făcea partenerul.

Polițiștii brașoveni, percheziții la Brăila, în casa cuplului

Conform datelor furnizate de IPJ Brașov, pe 17 ianuarie, polițiștii brașoveni, cu sprijinul polițiștilor brăileni, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința cuplului din Brăila.

Cei doi brăileni au fost găsiți acasă, dar oamenii legii au descoperit și un adevărat arsenal: 6 macete, 2 pumnale și un pistol cu aer comprimat cu bile.

Totodată, polițiștii au ridicat și un act de identitate fals.

După cum am subliniat anterior, cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, însă nu au mai fost prezentanți instanței cu propunere de arestare preventivă.

Procurorul de caz a stabilit că pot fi cercetați în libertate.

Comentarii