stiri Braila – debraila.ro

Un brăilean tras pe dreapta le-a dat polițiștilor un permis de conducere din Italia. Era FALS | Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru TREI INFRACȚIUNI

Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals. În realitate, brăileanul nu are dreptul de a conduce autovehicule.

Pe 27 septembrie, în jurul orei 11:20, polițiști din cadrul Poliției Orașului Însurăței au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din comuna Zăvoaia, în timp ce conducea un autoturism pe străzile din Însurăței.

Conducătorul auto le-a înmânat oamenilor legii documentele personale și un permis de conducere eliberat de autoritățile din Italia.

Totuși, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că permisul de conducere înmânat nu există, iar tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele brăileanului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, falsul material în înscrisuri oficiale și uzul de fals.

Comentarii