stiri Braila – debraila.ro

Un brailean si-a scos „la produs” iubita, pe mama si pe sora acesteia! | Tanarul de 19 ani a fost RETINUT

Un brailean de doar 19 ani a fost retinut, in cursul zilei de miercuri, fiind acuzat de proxenetism. Mai exact, tanarul traia din banii obtinuti de iubita acestuia, dar si de mama si sora fetei, care isi vindeau trupurile in Buzau. Dosarul este instrumentat de politistii din judetul vecin.

„In perioada octombrie 2019-august 2020, barbatul ar fi inlesnit practicarea prostitutiei pe raza municipiului Buzau de catre trei femei de 17 ani, 20 de ani si 41 de ani, domiciliate in judetul Braila, obtinand astfel foloase materiale”, potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Buzau.

Se pare ca individul  le transporta pe femei cu masina de la Braila la Buzau, unde se cazau la un motel din comuna Vernesti, locul in care se si intalneau cu diversi clienti.

Politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau, sprijiniti de politisti braileni, au facut trei perchezitii domiciliare in judetul Braila, in urma carora au ridicat sume de bani, inscrisuri si telefoane mobile. Totodata, mai multe persoane au fost conduse la audieri.

Comentarii