stiri Braila – debraila.ro

Un brailean cu permisul SUSPENDAT si aproape de COMA ALCOOLICA a fost prins la volan | A REFUZAT recoltarea de sange

Inconstienta fara margini: un brailean din orasul Ianca s-a urcat la volan, desi avea permisul suspendat si abia se tinea pe picioare din cauza alcoolului. 

In dupa-amiaza zilei de 1 martie, in jurul orei 16:30, politistii l-au oprit in trafic pe un barbat, in varsta de 47 de ani, din satul Berlesti – orasul Ianca, in timp ce conducea un vehicul pe raza localitatii de domiciliu.

Cu ocazia verificarilor efectuate in baza de date, oamenii legii au constatat faptul ca soferul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

Totodata, braileanul fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 1,40 mg/l alcool pur in aerul expirat, aflandu-se aproape de coma alcoolica.

Desi a suflat in fiola, barbatul a refuzat sa ii fie recoltate probe de sange atunci cand a ajuns spital.

Oamenii legii au intocmit pe numele sau dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana avand exercitarea dreptului de a conduce suspendat, precum si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Comentarii