stiri Braila – debraila.ro

Un brailean a dat peste cap testul antidrog | La volanul unui BMW, pe Calarasilor, dupa ce a consumat mai multe substante psihoactive

La aproximativ doua luni de la momentul in care primul conducator auto a fost tras pe dreapta pentru a fi testat cu aparatul „Drug Test”, politistii au dat peste un brailean care s-a urcat la volan dupa ce ar fi consumat nu mai putin de trei substante interzise.

In noaptea de 21 spre 22 septembrie, in jurul orei 02:00, oamenii legii l-au tras pe dreapta pe un barbat, in varsta de 37 de ani, care conducea un autoturism marca „BMW” pe Calea Calarasilor.

Soferul a fost testat cu aparatul „Drug Test”, rezultatul indicand prezenta a trei substante psihoactive. Ulterior, braileanul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice.

Barbatul a ramas fara permis de conducere si s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

In luna iunie, Inspectoratul de Politie Judetean a primit doua aparate cu ajutorul carora pot depista conducatorii auto care au consumat substante psihoactive, prin recoltarea de mostre de saliva.

Comentarii