stiri Braila – debraila.ro

Un brăilean A AMENINȚAT la 112 că ARUNCĂ ÎN AER blocul unde locuiește: mascații au spart ușa și l-au scos din apartament | Au fost oprite gazele în bloc

Un brăilean a amenințat, sâmbătă, că aruncă în aer blocul în care locuiește. Acesta a sunat la 112, iar autoritățile au intrat în alertă.

Este vorba despre blocul CC de la intersecția Strada Școlilor-Bulevardul Independenței, în zona centrală a municipiului Brăila.

Inițial, la ora 13:56, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a apelat 112 și a solicitat sprijin din partea pompierilor pentru a pătrunde în locuință. Ulterior, la 14:20, a revenit cu un al doilea apel.

Individul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, i-a spus operatorului 112 că a reușit să intre în apartament și că intenționează să dea drumul la gaze și să arunce blocul în aer.

În scurt timp, la fața locului au ajuns polițiști din cadrul Poliției Municipiului Braila, Serviciului de Acțiuni Speciale, un negociator, pompieri, dar și specialiști ai distribuției de gaze.

Au fost oprite utilitățile, respectiv electricitate și gaze, timp în care s-a încercat negocierea cu bărbatul.

Pentru că acesta nu a colaborat, s-a decis spargerea ușii de către mascați și pătrunderea în apartamentul situat la etajul 4 al blocului.

Bărbatul a fost imobilizat și va fi internat la Spitalul de Psihiatrie.

Comentarii