stiri Braila – debraila.ro

Un argesean a lasat o firma din Braila fara aproape 180.000 de lei

Luni, 26 iunie, politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, sub coordonarea procurorului de caz, au efectuat o perchezitie domiciliara la un barbat, in varsta de 42 de ani, din judetul Arges, banuit de complicitate la infractiunea de inselaciune.

Din probatoriul administrat a rezultat ca, in perioada octombrie 2015 – martie 2016, suspectul ar fi inlesnit transferul sumei de 179.374,99 de lei din contul bancar al unei societati comerciale din Braila intr-un alt cont bancar decat cel al unui partener comercial.

Argeseanul i-ar fi solicitat unei alte persoane sa-si deschida un cont bancar, sub pretextul angajarii sale la o societate comerciala si contra unei sume de bani, iar dupa deschiderea contului, ar fi intrat in posesia cardului bancar aferent contului in care au fost transferati banii firmei.

In cauza a fost intocmit dosar penal, iar barbatul a fost retinut de politisti pe baza de ordonanta pentru 24 ore, pentru savarsirea infractiunii de complicitate la inselaciune si a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean.

In cursul zilei de marti, 27 iunie, suspectul a fost prezentat instantei de judecata, care a dispus masura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Comentarii