stiri Braila – debraila.ro

Un alt social-democrat brailean in Guvern: Razvan Popescu, subsecretar de stat in Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene

O noua numire din partea PSD Braila in Guvernul Ciuca: Razvan Popescu, subsecretar de stat in Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene. Social-democratul ocupa fotoliul de subsecretar de stat din data de 16 iunie, printr-o decizie semnata de premierul Nicolae Ciuca.

Popescu, in varsta de 39 de ani, este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Din 2016, acesta este consilier local municipal, aflandu-se la al doilea mandat in legislativul municipal.

Totodata, de la inceputul anului 2017 si pana la numirea in Guvern, Razvan Popescu a condus Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila.

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, unde activeaza Popescu, este condus de PNL-istul Marcel-Ioan Bolos.

Dupa intrarea PSD la guvernare cu PNL, mai exact pe 4 ianuarie 2022, premierul Ciuca l-a numit in functia de secretar de stat in Ministerul Agriculturii pe social-democratul brailean Sorin Moise, inginer agronom si fost director al Oficiului Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale.
Comentarii