stiri Braila – debraila.ro

Un adolescent a ajuns in spatele gratiilor: 11 furturi din magazine si case! | Prins in flagrant, dupa miezul noptii, intr-un chiosc

In noaptea de 7 spre 8 martie, la ora 00:15, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au depistat in interiorul unui chiosc alimentar din municipiu pe un minor.

Adolescentul brailean, in varsta de 16 ani, ar fi patruns, prin efractie, in interiorul magazinului, de unde ar fi sustras suma de 200 lei.

In urma investigatiilor, oamenii legii au stabilit ca micul infractor, pe numele sau Ionut Constantin, ar mai fi savarsit alte zece acte materiale de furt calificat, opt din societati comerciale si doua din locuinte, toate in perioada 24 noiembrie 2020 – 6 martie 2021.

Totodata, politistii au investigat si complicitatea unui tanar din judetul Vaslui, in varsta de 29 de ani, la 2 dintre cele 11 acte de furt calificat.

Minorul a fost retinut si prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva – care a fost admisa, in timp ce fata de complicele din Vaslui a fost dispusa de catre procuror masura controlului judiciar.

Comentarii