stiri Braila – debraila.ro

UCIGAȘI la 20 și 28 de ani: cei doi tineri au băut cu bătrâna de 77 de ani, apoi i-au tăiat gâtul și au plecat cu un televizor!

După cum DEBRAILA.ro a publicat în exclusivitate, o femeie, în vârstă de 77 de ani, a fost ucisă în satul Constantin Gabrielescu, comună Bordei Verde. Inițial, a fost identificat un singur suspect, însă, în timpul audierilor, s-a stabilit că a mai existat o persoană care a participat la omor.

Bătrâna ar fi fost omorâtă în noaptea de 31 august spre 1 septembrie. Dimineața, unul dintre suspecți ar fi mărturisit crimă unui apropiat, care i-a alertat pe oamenii legii.

Suspecții au vârste de 20 și, respectiv, 28 de ani, fiind domiciliați fără forme legale în localitate, unde sunt ciobani.

”Victima are gâtul tăiat și alte tăieturi și lovituri în zona feței și pe corp”, ne-au declarat surse din cadrul unității de parchet care instrumentează dosarul.

Sursele citate au mai arătat că indivizii ar fi consumat alcool împreună cu victima, apoi i-au luat viața și au furat un televizor.

Cadavrul a fost transportat la Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei, care va stabili cu exactitate cum a fost ucisă femeia.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii