stiri Braila – debraila.ro

UCIDEREA lui Sorin Braileanu’ | Sunt cautati doi SUSPECTI: Jessie si Nardi Gladiatoru

Doi tineri din Ploiesti sunt cautati de politistii londonezi, fiind suspecti in cazul uciderii lui Sorin Serbu, braileanul batut cu bate de baseball, in noaptea de 11 spre 12 noiembrie 2017, pe o strada din suburbia londoneza Ilford, dupa ce iesise dintr-un club de manele. Este vorba despre fratii Razvan Stoica, zis „Vlagescu” sau „Jessie”, in varsta de 26 de ani, si Araman-Nardi Stoica, zis „Nardi Galdiatoru”, de 24 de ani.

Politia metropolitana din Londra a facut publice fotografiile celor doi romani, precizand ca „Jessie” si „Nardi Gladiatoru” frecventeaza cartierele Redbridge, Newham si Barking din capitala Regatului Unit.

„Trebuie sa vorbim cu acesti barbati in legatură cu uciderea brutala a lui Sorin. Am facut mai multe arestari si am acuzat doua persoane. Este important sa ii gasim pe Razvan si pe Araman-Nardi. Indemn pe oricine ii cunoaste sau stie unde ar putea fi, sa apeleze imediat politia”, a declarat un inspector din cadrul Politiei londoneze.

La sfarsitul anului trecut, anchetatorii au anuntat retinerea a doua persoane, doi barbati de 25 si, respectiv, 43 de ani, banuiti ca ar fi participat la sangerosul atac.

La scurt timp dupa ce a iesit din localul „Global Romanian Club”, unde avea loc un concert de manele, Sorin Serbu, zis „Braileanu”, a fost inconjurat de opt barbati care aveau fetele acoperite cu cagule. Totul s-a intamplat la cateva sute de metri de local, in apropierea unei biserici.

Inca din primele zile de dupa asasinat, prietenii braileanului vorbeau despre o grupare de proxeneti din Ploiesti, care, in urma unui conflict violent, ii pusese gand rau lui Sorin. Barbatul ar fi fost urmarit si pus la pamant atunci cand a fost prins singur.

Sorin Serbu, in varsta de 36 de ani, originar din comuna Surdila-Gaiseanca, se stabilise de ani buni in Galati, unde era casatorit, avand si un baietel de 10 ani.

Comentarii