stiri Braila – debraila.ro

TUPEU | Un tanar oprit pe Buzaului a refuzat fiola si probele de sange, apoi a facut un scandal de zile mari la UPU

Vineri spre sambata, la ora 03:00, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, in urma unei sesizari primite prin apel 112, l-au oprit in trafic pe un brailean, in varsta de 31 de ani, in timp ce conducea autoturismul pe soseaua Buzaului.

Tanarul emana miros de alcool, politistii carandu-i sa fie testat cu aparatul etilotest, insa a refuzat. In continuare, a fost condus la spital, pentru a-i fi recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei, dar a refuzat sa se supuna si acestei masuri.

Mai mult decat atat, soferul a declansat un scandal monstru la Unitatea de Primiri Urgente, aruncand injuraturi in stang si-n dreapta.

In urma controlului masinii, politistii au gasit in portiera un cutit cu lungimea totala de 30 de cm, care a fost ridicat pentru cercetari.

Pe numele braileanului a fost intocmit dosar penal pentru infractiunile de refuz de prelevare de probe biologice si port fara drept de obiecte periculoase. De asemenea, scandalagiului i-a fost aplicata amenda contraventionala in valoare de 200 de lei, conform Legii 61/1991.

Comentarii