stiri Braila – debraila.ro

Tudose, vizita la pod, fara presa: „Multumesc tuturor brailenilor care au crezut in acest proiect!”

Europarlamentarul Mihai Tudose (PSD) a vizitat, joi dimineata, santierul podului suspendat peste Dunare, fara ca presa sa fie prezenta.

Insotit de Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean si primarul Marian Dragomir, fostul premier a discutat cu reprezentantii constructorilor.

„La Braila se scrie istorie. Multumesc tuturor brailenilor care au crezut in acest proiect, precum si tuturor celor care au pus umarul la realizarea lui”, a scris Tudose pe o retea de socializare.

Contactat telefonic, europarlamentarul a declarat ca apreciaza implicarea Ministerului Transporturilor in deblocarea situatiei cu privire la drumurile conexe podului.

„Sunt impresionat de ce am vazut. Evolueaza foarte repede si chiar se vede ca se munceste. S-a deblocat tot la Ministerul Transporturilor, fapt pe care chiar il apreciez. A fost o lunga perioada de blocaje, care a fost depasita. Toata lumea spune ca termenul de finalizare va fi respectat, o chestiune rara in Romania”, ne-a precizat sursa citata.

Recent, Ludovic Orban, presedintele PNL, a vizitat santierul, declarand ca recunoaste „interventia extrem de benefica a lui Tudose”, cu referire la semnarea contractului pentru mega-proiectul de infrastructura, care a avut loc in ultima zi pe care politicianul brailean a petrecut-o in fotoliul de prim-ministru.

Comentarii