stiri Braila – debraila.ro

Tudose, REACTIE la scrisoarea anti-Dragnea: “Nu stiu daca mai e cazul de pronosticuri. Lideri foarte grei, organizatii mari, cer la unison demisia”

Fostul premier Mihai Tudose sustine scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea de la sefia PSD si a Camerei Deputatilor, aratand ca apreciaza “foarte mult” continutul documentului mentionat.

“De fapt, nu e o scrisoare, e o motiune. Apreciez ca nu este o scrisoare pentru cineva, este o scrisoare a carui continut, daca se rezolva, face bine Romaniei si partidului. Nu este o scrisoare care vrea sa dea pe cineva la o parte ca sa puna pe altcineva. Raman lucrurile statutare. E pe statut cine ramane la partid. Nu au cerut semnatarii altceva. Asa cum am mai spus, este o consecinta logica a lipsei de dialog din ianuarie pana acum. Daca niste lucruri erau vorbite cand domnul Badalau le-a propus, nu se ajungea aici. Daca in august se vorbea despre ce a solicitat doamna Andronescu, nu se ajungea aici”, a declarat deputatul PSD pentru stiripesurse.ro.

Se pare ca Tudose este convins ca demersul taberei anti-Dragnea va fi un succes, in contextul Comitetului Executiv National, convocat vineri de Liviu Dragnea.

“Cand ai lideri foarte grei ai partidului, organizatii mari, cu scoruri electorale foarte mari, practic baza partidului, care solicita la unison un lucru, nu stiu daca mai e cazul de pronosticuri. Foarte multe dintre voturi care ne-au adus la guvernare sunt din filialele care au semnat acest demers si sustin acest demers”, a conchis social-democratul.

Intrebat cum comenteaza afirmatiile celor care il sustin pe Dragnea si ii numesc pe opozantii liderului PSD “securisti”, Mihai Tudose le-a numit “copilarii”: “Daca jumatate din partid e securist, asta e viata, reusesc sa scape de jumatate de partid. Noi nu vrem sa scapam de jumatate de partid. Vrem ca partidul sa ramana in continuare. Unii sunt tradatori, vanduti, securisti si asa mai departe. Cateodata. Cateodata nu. In functie de cum convine sau nu cuiva. Daca impartasesc opiniile cuiva, sunt niste oameni foarte buni, de nadejde, de isprava si de viitor. In secunda in care se intampla sa nu fim toti de acord, in momentul ala nu mai esti tu, cineva te-a pus sa faci chestia asta, esti atins de aripa oculta a nu stiu cui, ai interese contrare partidului. Pur si simplu nu suntem de acord tot timpul cu totii.”

Comentarii