stiri Braila – debraila.ro

Tudose (PSD): „Canciu e dovada vie ca, desi PSD a fost la guvernare, nu am avut inspector scolar general PSD la Braila”

Deputatul Mihai Tudose (PSD) a declarat pentru DEBRAILA ca declaratiile politice ale inspectorului scolar general Canciu, referitoare la calitatea candidatilor de pe listele ALDE pentru alegerile locale, nu trebuie sa ramana nesanctionate.

„Nu poate sa nu ramana nesanctionata intrarea cu bocancii in rezultatele exceptionale ale scolii brailene, la care au contribuit profesorii, elevii si parintii. Pentru mine, e clar ca exista o linie politica. Nu ma indoiesc ca printre noii directori de scoli sunt si oameni foarte buni, dar nimeni nu imi poate spune ca e o intamplare chestiunea cu ALDE. Desi ALDE este aliatul PSD, trebuie sa spun asta. O spuneam si daca era vorba de PSD”, a spus Tudose.

Parlamentarul a mai precizat ca inspectorul scolar general Catalin Canciu este „dovada vie” a faptului ca, desi PSD era la guvernare, social-democratii nu au dorit sa-si impuna un membru de partid la sefia ISJ: „Am fost la guvernare si nu am avut inspector PSD. Am fost eu in Guvern si nu am avut inspector PSD. Sincer cred ca cel mai daunator lucru pentru invatamant este politizarea acestuia.”

Comentarii