stiri Braila – debraila.ro

Tudose (PSD), aluzie la faptul ca liderul PNL Braila este seful CJ Ilfov: ”Oferta PNL pentru Braila este incurajarea veniturilor din turism de incoming. Au avut presedinte de la Galati, Focsani, acum de la Ilfov”

Deputatul Mihai Tudose (PSD), candidat pentru un nou mandat de parlamentar, i-a ironizat pe liberali, dupa ce seful interimar al PNL Braila, Marian Petrache, care este si presedintele Consiliului Judetean Ilfov, a declarat ca social-democratii isi doresc fabrici de stat pentru ca sa aiba de unde ”sa suga” clientela politica, mentionand ca nu stie ca astfel de fabrici sa aiba profit.

Tudose a precizat ca oferta electorala a PNL pentru Braila se concretizeaza doar in incurajarea partii turistice a Brailei, in sensul ca din cand in cand isi pun cate un presedinte din alt judet si acesta venind aici incurajeaza venitul din incoming la Braila”.

”Avem in Romania societati de stat care sunt profitabile. Societati de stat care anul trecut au dat dividende. Eu inteleg ca nu mai vrea nimeni sa faca nimic si ca, probabil, trebuie sa asteptam niste extraterestii ca sa reindustrializeze Braila. Noi ne-am propus sa facem acest lucru! Noi vrem sa facem patru fabrici, iar domniile lor spun ca nu trebuie sa le faca statul, ci altcineva. In programul PSD scrie negru pe alb ca aceste fabrici de stat odata implementate, dupa ce li se asigura functionalitatea, vor fi listate si ideal este ca producatorii sa-si cumpere actiuni, sa devina actionari. Stiu ca e greu de inteles de la niste partide care au facut parte din acel CDR care a inchis cam tot ce se putea inchide prin Braila. Eu nu inteleg care este oferta lor pentru Braila. Este simplu sa spui ca vom face in educatie, ca vom face in sanatate. Dar de unde iei banii? Noi avem o logica in program, uite cum prodcem banii, de unde vin banii la bugetul de stat, uite ce face Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii. Dar e complicat fiind o treaba logica si de bun-simt. Eu credeam ca ne batem in proiecte. Aruncam teme false pe piata, tinem oameni ocupati si incurajham veniturile din incoming. E cam al treilea presedinte din afara. Au avut de la Galati, de la Focsani, acum ne-am mutat la sectorul agricol Ilfov, cred ca daca performeaza o sa aiba chiar de la Bucuresti’, a afirmat deputatul PSD.

Comentarii