stiri Braila – debraila.ro

Tudose (ProRomania), despre Dancila: „Alternativa la prim-ministru fiind inapoi la Videle, la biblioteca, va face absolut orice i se spune”

Fostul premier Mihai Tudose este convins ca Liviu Dragnea, presedintele PSD, „va face orice ca sa scape”, cu referire la modificarile pe care Guvernul PSD-ALDE ar intentiona sa le opereze in domeniul Justitiei, prin ordonante de urgenta. Totodata, deputatul ProRomania a declarat, intr-un interviu acordat Digi24, ca primul-ministru Viorica Dancila ar semna „fara nicio problema” ordonantele. 

„Eu sunt convins ca doamna Dancila daca le va avea (n.r. ordonantele pe Justitie), le va semna fara nicio problema. E atat de dependenta de liderul suprem al PSD incat face orice. Iar alternativa la prim-ministru fiind inapoi la Videle, la biblioteca, ceva de genul acesta, ceea ce e dificil. Si atunci va face absolut orice i se spune. (…) Liviu Dragnea va face orice ca sa scape. Orice. Absolut orice”, a precizat parlamentarul brailean.

Totodata, Tudose a comentat si modul in care PSD se raporteaza la Uniunea Europeana, in special la discursurile cu un puternic accent nationalist ale lui Liviu Dragnea sau Viorica Dancila.

„Falsul asta nationalism: noi nu vindem tara, noi nu suntem slugile nimanui. Domnule, dar stai putin ca nu ne-a adus nimeni cu forta, nu ne-a rapit cineva din Africa si ne-a adus pe plantatia de bumbac. Nu, noi am dorit sa intram in Uniunea Europeana. Noi! Noi am dat pana acum 7 miliarde de euro cotizatie, dar am luat 50. Bine, ca puteam sa luam 300, asta e altceva. Noi vrem acolo. Noi vrem sa ne fie bine. Au si ei niste reguli, pana la urma. Domnule, nu furati televizorul seara cand plecati la culcare, nu dati ordonante pe Justitie, nu faceti niste lucruri. Era asa de greu sa treaca prin Parlament. Nu, trebuie ordonante…”, a conchis sursa citata.

Comentarii