stiri Braila – debraila.ro

Tudose: „Pana la alegeri, totul va fi bine in Romania. Dupa alegeri, inchid tot!” | „Ei ies la TV si zic: „PSD!”. Dementilor, nu vreti sa guvernati?”

Europarlamentarul brailean Mihai Tudose (PSD) a declarat, miercuri seara, in cadrul unei emisiuni TV, faptul ca Guvernul PNL va impune noi restrictii doar dupa alegerile generale din 6 decembrie, in contextul in care multe tari din Europa au anuntat deja masuri drastice pentru a combate raspandirea noului coronavirus. 

„Noi, pana nu terminam cu alegerile, o sa fim cel mult in scenariul galben spre portocaliu, dar nu rosu. Nu se inchide nimic! Inchid HoReCa, ne punem cate doua masti, eventual una pe ochi si una peste urechi, dormim cu masca, dar pana la alegeri nu se inchide nimic. Totul va fi bine in Romania! Ce daca avem 5.000 de cazuri pe zi? Dupa alegeri, inchid tot! A doua zi dupa alegeri… Hai, toata lumea acasa! Nu au niciun plan!”, a precizat fostul premier.

Totodata, Tudose a criticat dur faptul ca „mai mult de jumatate din activitatea ministrilor-cheie este sa atace Opozitia„.

„Am fost si eu prim-ministru si n-aveam timp sa vad ce face Citu, Roman sau mai cine stie cine din Opozitie. Ei n-au alta treaba! Ei sunt pe internet, pe Facebook, ies la televizor si zic: „PSD!”. Dementilor, nu vreti sa va ocupati un pic si de lucrurile pentru care sunteti platiti? Sunteti platiti pentru a guverna tara asta”, a mai adaugat sursa citata.

Comentarii