stiri Braila – debraila.ro

Tudose, ministrul Economiei: „Podul a devenit o poveste la Braila, insa lucrurile au inceput sa se concretizeze efectiv”

Mihai Tudose, ministrul Economiei, a declarat, vineri, in cadrul unei vizite a premierului Sorin Grindeanu la Braila, ca podul peste Dunare, a carui executie va fi scoasa la licitatie in lunile urmatoare, devenise „o poveste, un proiect electoral”.

„Stimati colegi, noi avem aici un meci: de vreo 4-5 ani nu mai indrazneste nimeni sa mai promita ceva legat de pod, ca a devenit o „poveste” la Braila, a devenit proiect electoral. Noi, PSD, in campanie nu am mai vorbit de pod. Acum un an jumatate, doi ani, cand a fost Masterplanul, s-a spus „Da, podul peste Dunare e in Masterplan, dar e in 2240 si nu sa mai fie niciodata!”. Evident, prin eforturile si intelegerea domnului prim-ministru si ale doamnei Sevil Shhaideh, podul deja incepe sa se concretizeze efectiv. Urcarea pe SEAP, de care vorbea domnul prim-ministru, inseamna deja lansarea proiectului pe executie, proiectare”, a spus Tudose.

Social-democratul a mai adaugat faptul ca „podul nu este un scop in sine, este un mijloc”, vorbind de „dezvoltarea pe infrastructura, transport rutier, naval, feroviar, zona internodala”.

Comentarii