stiri Braila – debraila.ro

Tudose, in ultima zi de campanie: „Un guvern disperat, de cand a izbucnit pandemia, sa organizeze alegeri in loc sa se concentreze pe salvarea vietii romanilor. Nu mai tine gargara aratarii cu degetul spre PSD in orice situatie”

Europarlamentarul Mihai Tudose, vicepresedinte PSD, a publicat, vineri, pe o retea de socializare, un text referitor la alegerile generale care vor avea loc pe 6 decembrie, precizand faptul ca „revine romanilor sansa de a evita scufundarea corabiei ce intra la apa, in vreme ce niste neispraviti se bat sa ramana la carma”.

Totodata, fostul prim-ministru a descris Guvernul Orban ca fiind „un guvern bolnav de putere, disperat, de cand a izbucnit pandemia, sa organizeze alegeri in loc sa se concentreze pe salvarea vietii romanilor”.

„Momentul adevarului! Tragem cortina unei campanii atipice, la care ne-a obligat un guvern bolnav de putere, disperat, de cand a izbucnit pandemia, sa organizeze alegeri in loc sa se concentreze pe salvarea vietii romanilor. Acum, cand liberalii sunt pe marginea gropii pe care singuri si-au sapat-o, i-a apucat panica. Da, la varful PNL se stie cu precizie ca vor fi pe locul 2 duminica. Si nu oricum, ci cu USR-Plus suflandu-le in ceafa. Si cu perspectiva de cosmar de a repeta, la nivel national, blocajul de la Timis dintre cele doua grupari. Nici acum CJ Timis nu are vicepresedinti, iar Timisoara si 5 comune nu au inca viceprimarii alesi. Asta se intampla cand se intalnesc tusea si junghiul. Cu riscul major ca victima – in cazul de fata, Romania – sa dea coltul.

In plina criza medicala si economica, o guvernare haotica si incompetenta e tot ce ne mai lipseste. Romanii au inteles acest lucru. Propaganda electorala pe banii statului s-a prabusit in fata realitatii crude: imaginile din Spitalul Judetean Resita sunt expresia socanta a dezastrului. Spital al carui director medical si consilier judetean e nr. 1 pe lista candidatilor PNL la Camera Deputatilor. Iar spitalul este in subordinea CJ Caras-Severin, condus tot de un liberal.

Nu mai tine gargara aratarii infantil-iresponsabile cu degetul spre PSD in orice situatie. PNL guverneaza singur de un an!

Duminica revine romanilor sansa de a evita scufundarea corabiei ce intra la apa, in vreme ce niste neispraviti se bat sa ramana la carma.

PSD va castiga alegerile parlamentare pentru ca s-a despartit de trecutul toxic si pentru ca este singurul partid capabil sa scoata tara din criza. Penelistii si pluseristii si-au aratat limitele cand au guvernat de unii singuri. Nu ne mai putem permite experimente pe tara”, a precizat Tudose.

Comentarii