stiri Braila – debraila.ro

Tudose il numeste „bovina” pe primarul care si-a umilit fiica: „Da si citate din Biblie! Suflet mare, de liberal… Pe aceea cu „ochi pentru ochi” a rumegat-o?”

Europarlamentarul brailean Mihai Tudose (PSD) i-a criticat pe primarul din Sangeorz-Bai, care si-a filmat fetita in timp ce o umilea si pe premierul Ludovic Orban, pentru intrebarea cel putin ciudata pe care i-a adresat-o unei persoane cu dizabilitati.

„Nu mai tine de politica. Tine de lipsa de omenie! Ce altceva e sa-ti umilesti copilul dezbracat, sa mai si filmezi abjectia si apoi sa ai ca singura problema faptul ca relele tratamente au devenit publice? Primarul din Sangeorz-Bai crede ca e vorba de alegeri aici. Nu! E vorba de comportamentul lui abuziv si de semnele de intrebare pe care le ridica despre sanatatea lui mentala. Daca filmuletul asta ar fi raspandit in Parlamentul European, PNL ar zbura direct la grupul extremist! Asta, daca nu se delimiteaza urgent de „tatuca” de ev mediu. Care da si citate din biblie… Suflet mare, de liberal… Pe aceea cu „ochi pentru ochi” a rumegat-o oare bovina?”, a mentionat Tudose pe o retea de socializare.

Fostul premier a facut referire si la Ludovic Orban, reprosandu-i „empatia” fata de un om in scaun cu rotile.

„Ce asteptari sa ai, cand vezi „empatia” premierului Orban fata de un om in scaun cu rotile, caruia atat a simtit sa-i spuna: „Ce viteza prinde?” Sa ne mai miram ca nu sunt bani de pensii si alocatii? Ori pentru tabletele elevilor, ca maine-poimaine ne intoarcem la asa-zisa scoala online? Sau pentru tichetele pentru copii, propuse de dna Turcan in opozitie si taiate la jumatate de aceeasi dna Turcan la guvernare? Ludovic, cand te uiti la sondaje de acum, sa ai grija sa intrebi: „Ce viteza prinde?”. La vale, evident…”, a concluzionat sursa citata.

Comentarii