stiri Braila – debraila.ro

Tudose, despre Dragnea: „Nu va parasi PSD, il va ingropa. Am tot incercat, am vorbit, dar vorbesti cu EXTINCTORUL. Am inteles ca cine nu e de acord cu Dragnea trebuie sa plece. Am plecat!”

Fostul premier Mihai Tudose, care a demisionat recent din PSD si s-a inscris in ProRomania, a raspuns, luni, atacului indirect venit din partea lui Liviu Dragnea, care i-a numit securisti pe cei care au parasit tabara social-democratilor.

Deputatul brailean afirma ca, pentru Dragnea, „pesedistii buni sunt cei care ii inchina ode zilnic”, ceilalti fiind „securisti rai, care iau vitaminele de la gura copiilor”.

„Ca si paranteza, daca ar trai in lumea reala, ar sti, pe de o parte, ca vitaminele nu se iau de nebune, ci pe baza de prescriptie, iar pentru copii sunt gratuite. Bine ati venit in realitatea noastra!”, a spus Tudose, cu referire la propunerea liderului PSD de a fi creat un program prin care copii sa primeasca gratuit vitamina D.

Totodata, fostul prim-ministru a apreciat ca „PSD e in cadere libera”, amintind demersurile mai multor social-democrati cu greutate de a aduce in atentia publica modul in care Liviu Dragnea conduce partidul.

„Atata timp cat de un an de zile eu si alti colegi am tras niste semnale despre tipul de management, despre tipul de agenda publica inlocuita cu alte agende, nu a fost nicio dezbatere interna, nu a fost nimic bine, totul e bine daca spune cineva. Evident ca lumea nu mai suporta. (…) Un an de zile am tot incercat, si in CEx si epistolar… stiti scrisorile incepand cu cea a domnului Badalau, a doamnei Andronescu si a grupului celor 26. Au fost si pozitii publice, au fost si discutii interne… vorbesti cu extinctorul. Liviu Dragnea nu va parasi PSD, Liviu Dragnea va sta pana ingroapa PSD… poate asta e misiunea domniei sale. Eu mi-am asumat. Am inteles ca cine nu este de acord cu domnul Dragnea si cu politica domniei sale trebuie sa plece. Am plecat! (…) Unii se complac, altii sunt mai optimisti, eu mi-am pierdut orice speranta”, a adaugat parlamentarul.

Mihai Tudose a mai mentionat ca a luat decizia de a demisiona din PSD dupa ce s-a consultat „cu electoratul din Braila”.

Comentarii