stiri Braila – debraila.ro

Tudose a fost ales vicepresedinte al PSD pe probleme economice

Europarlamentarul brailean Mihai Tudose a fost ales, sambata, vicepresedinte al PSD pe probleme economice. 

Tudose face parte din noua echipa de conducere a PSD, care a primit girul partidului in cadrul unui congres desfasurat online. Fostul premier s-a aflat la Braila, alaturi de colegii din organizatie.

Noul presedinte al PSD este Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor si cel care a condus interimar partidul dupa debarcarea fostului premier Viorica Dancila.

Ciolacu a fost vicepremier in Guvernul PSD condus de Mihai Tudose.

„Sunteti multi care ati muncit enorm in partid, atu avut, la fel ca si mine, rezultate bune, ati construit, la fel ca si mine, organizatii puternice. Munca noastra a fost irosita de cei care au crezut ca pot folosi PSD ca o cheie la portile Justitiei. Trebuie astazi sa ne rupem de acest trecut. Justitia trebuie facuta in sala de judecata. Reforma Justitiei trebuie facuta de Justitie, de magistrati, de asociatiile profesionale. O spun asumat, constient ca poate pierd voturile unora. In mandatul meu, PSD va ramane pe agenda romanilor, iar Justitia acolo unde ii e locul, in sala de judecata. Viitorul PSD inseamna toleranta zero fata de coruptie, dar si fata de abuzuri. (…) PSD s-a bazat de-a lungul timpului pe tatuci. Si, in mod evident, acest lucru nu a facut bine partidului si nici Romaniei. Vremea tatucilor a apus. Eu sunt un om de echipa! Eu vreau un PSD condus de o echipa si de aceea am adus in prima linie cei mai buni oameni”, a declarat Marcel Ciolacu, presedintele ales al PSD.

Noua echipa de conducere a PSD:

1. Marcel Ciolacu – presedinte

2. Sorin Grindeanu – prim-vicepresedinte

3. Gabriela Firea – prim-vicepresedinte

Vicepresedinti pe domenii:

1. Lia Olgutaa Vasilescu – social

2. Gabriel Zetea – infrastructura

3. Doina Fedorovici – administratie

4. Mihai Tudose – economie

Vicepresedinti regionali:  

1. Claudiu Manda

2. Titus Corlatean

3. Daniel Baluta

4. Ionut Pucheanu (primarul municipiului Galati)

5. Radu Moldovan

6. Laurentiu Nistor

7. Vasile Gliga

8. Dragos Benea

Comentarii