stiri Braila – debraila.ro

Tribunalul le-a RESPINS contestatia: Nicu Taranu si Perche raman in spatele gratiilor!

Iancu Nedelcu, zis „Nicu Taranu”, in varsta de 66 de ani, unul dintre veteranii lumii interlope, ramane in spatele gratiilor cel putin pana pe 24 martie. La fel si Lucian Bolboceanu, zis „Perche”.

Cei doi au fost retinuti si, ulterior, arestati preventiv, in urma cu o saptamana, intr-un dosar de santaj. „Nicu Taranu” este acuzat de santaj si instigare la distrugere, in timp ce „Perche” a fost prezentat instantei pentru complicitate la santaj, tulburarea ordinii si linistii publice si distrugere in forma continuata.

Se pare ca infractiunile au fost savarsite in perioada iunie-octombrie 2020 si au legatura cu salile de jocuri de noroc. Mai exact este vorba despre distrugerea unor aparate de joc de catre Bolboceanu si santajarea unui operator economic care presteaza astfel de activitati de catre Nedelcu.

Potrivit procurorilor, Iancu Nedelcu „a exercitat acte de constrangere asupra unui administrator al unei sali de jocuri de noroc din municipiu, cu intentia calificata de a i se ceda dreptul de folosinta a unor aparate de tip slot-machine”.

Totodata, noteaza anchetatorii, Lucian Bolboceanu „a distrus, in mod repetat, aparatele de jocuri detinute de administratorul in cauza, in scopul determinarii persoanei vatamate sa cedeze constrangerii”.

Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe langa Judecatoria Braila.

Comentarii