stiri Braila – debraila.ro

Trei raniti, dupa ce un sofer vasluian a pierdut controlul volanului pe DE 584, in afara localitatii Viziru

Duminica seara, in jurul orei 21:00, politistii din cadrul Politiei orasului Insuratei au fost sesizati, prin apel 112, cu privire la faptul ca, pe drumul european 584, la iesirea din localitatea Viziru, catre Insuratei, a avut loc un eveniment rutier.

In urma verificarilor efectuate, oamenii legii au constatat ca este vorba despre un tanar, in varsta de 28 de ani, din judetul Vaslui care, in timp ce conducea autoturismul, dinspre Braila catre Slobozia, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a parasit partea carosabila, lovindu-se de o denivelare aflata in afara partii carosabile.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a trei pasagere, respectiv doua femei cu varste de 23 si 44 de ani, din judetul Calarasi si o minora de 6 ani, din judetul Vaslui, care au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii