stiri Braila – debraila.ro

Trei cuțite tip briceag și un dispozitiv pentru șocuri electrice, confiscate de polițiști | Obiectele periculoase, într-o sală de jocuri și pe stradă

În seara de 8 octombrie, în jurul orei 20:00, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică, în urma acțiunilor desfășurate, au identificat în incinta unei săli de jocuri de noroc un cuțit tip briceag, aruncat în spatele unui aparat.

În același timp, oamenii legii au găsit un cuțit similar, în urma controlului corporal, asupra unui tânăr, în vârstă de 21 de ani, din satul Lacu-Sărat, care se afla în sala de jocuri.

În aceeași seară, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei au identificat pe raza satului Jugureanu un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Jugureanu și un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din Brăila, care aveau asupra lor un cuțit cu lama de 25 de cm și un dispozitiv pentru șocuri electrice.

Toate obiectele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, pe numele celor trei indivizi fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Comentarii