stiri Braila – debraila.ro

Trei baieti din Sutesti, printre care si un minor, au batut si jefuit o batrana de aproape 90 de ani

In cursul zilei de marti, 23 ianuarie, politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Ianca i-au identificat si depistat pe trei tineri, cu varste cuprinse intre 14 si 20 de ani, din comuna Sutesti, banuiti de comiterea infractiunii de talharie calificata.

Duminica, 21 ianuarie, in jurul orei 23:30, cei trei au patruns prin efractie, prin escaladarea gardului imprejmuitor si a usii de acces, in casa unei localnice, in varsta de 89 de ani, careia, dupa ce au lovit-o, i-ar fi furat o geanta in care se afla suma de 3.000 de lei.

Cei trei suspecti au fost depistati pe raza localitatii de domiciliu, fiind condusi la sediul Politiei orasului Ianca pentru audieri.

Cu ocazia efectuarii perchezitiei corporale, asupra tanărului de 20 de ani a fost gasita suma de 2.630 de lei si o bacnota de 100 de euro, bani ce ar fi fost sustrasi de la batrana.

Politistii i-au retinut, pe baza de ordonanta, pe cei doi baieti de 17 si 20 de ani si i-au incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean, urmand sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Faurei cu propunere de arestare preventiva. Minorul este cercetat in stare de libertate.

Comentarii