stiri Braila – debraila.ro

TRAGEDIA de la Ulmu: Iuliana și fetița ei AU MURIT. La fel și șoferul vinovat, care obținuse permisul acum 4 luni | Singurul supraviețuitor, fratele minor al Iulianei

Iuliana, o mămică de doar 22 de ani, și fetița sa, în vârstă de 6 ani, au murit, vineri seară, după ce mașina în care se aflau a fost lovită frontal de un alt autoturism. Tânăra nu a mai putut evita impactul, șoferul vinovat intrând pe contrasens. 

Și cel care a provocat accidentul și-a pierdut viața. Mihai (colaj – foto dreapta) avea 21 de ani și obținuse permisul de conducere acum patru luni, mai exact la mijlocul lunii octombrie 2022.

Singurul care a supraviețuit impactului dintre cele două mașini este un băiat de 15 ani, fratele Iulianei. Acesta a suferit politraumatisme și a fost transportat la spital, însă viața nu îi este pusă în pericol.

Iuliana era din Ulmu, iar șoferul din Vultureni, localități învecinate.

Cum s-a produs accidentul?

Potrivit Poliției, șoferul de 21 de ani nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu gheață și zăpadă pe margine, moment în care a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, unde a lovit frontal mașina condusă de tânăra mămică.

Accidentul s-a produs pe drumul județean 203, între Ulmu și Jugureanu.

La fața locului au ajuns o autospecială de descarcerare, două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean și un echipaj SMURD.

Șoferița și fiica sa, dar și Mihai, tânărul care a provocat accidentul, au suferit răni grave în urma impactului. Medicii au efectuate manevrele de resuscitare în cazul celor trei, însă, din păcate, în cele din urmă, au declarat decesele.

Comentarii